top of page

Den moderna människans arbetsuppgifter kretsar idag mycket runt datorn och vi blir ofta sittandes alldeles för länge framför den, både på jobbet och hemma. Vi är inte skapta till statiskt arbete och det leder ofta till att vi får spänningar och kanske även olika typer av skador. Massagen däremot, hjälper oss att lösa upp spänningar och förebygga skador. Den gör inte bara vår kropp smidig utan stärker även vårt immunförsvar.

Jag ger företagsmassage till små och medelstora företag i Malmö. Snabbt och enkelt förvandlas ett ledig kontorsrum till ett massagerum med Spakänsla. Massagen utförs liggande på en massagebänk och är såväl avslappnande som behandlande. Vanligast är behandling av rygg, skuldror och nacke. Rekommenderad tid är 30 minuter. Efter varje behandling för jag journal för att enkelt följa upp behandlingen vid nästa massagetillfälle. Vill ni testa en dag med massage på arbetsplatsen? Maila mig för upplägg och pris. 

Friskvård är en personalförmån som är avdragsgill för arbetsgivaren. Syftet med förmånen är att skapa trivsel på arbetsplatsen och får inte vara en ersättning för utfört arbete. Under 2022 ligger maxbeloppet på 5000kr per år och medarbetare. Även vissa villkor skall vara uppfyllda som till exempel; förmånen måste riktas sig till hela personalen och den ska inte kunna bytas mot kontanter. Mer information om skatteregler finns att hitta på www.skatteverket.se.

bottom of page