top of page

Hos mig kan man även köpa presentkort, liniment,

handsydda vetekuddar och ett urval Aloe Vera produkter. 

Presentkort.  Välj mellan behandlingar på 30 min, 45 min eller 60 min. Presentkorten är giltiga i 5 månader och gäller bara för behandlingar och återlöses ej mot kontanter.

Vetekudde. En varm vetekudde är skön att lägga på en öm muskel. Den verkar lindrande och mjukar upp muskeln långsamt. De finns i olika storlekar och mönster, och med eller utan ytterpåse. Alla är handgjorda.

Pris: 195 kr

Liniment. Linnex ett djupt- och snabbverkande liniment, som har en unik långtidsverkan. Det passar till såväl överansträngda träningsmuskler som till ömma kontorsmuskler. 

Pris: 169 kr

Forever Aloe Scrub är tänkt för djuprengöring. Med sin kombination av stabiliserad Aloe Vera Gel och solida mikrosfärer, gjorda av ren jojobaolja, är Aloe Scrub mild nog att kunna användas dagligen för att rena huden från den smuts som trängt in i porerna.​ Pris: 201 kr

Aloe Heat Lotion. Skön massagelotion med Aloe vera, mentol och eucalyptusolja som dessutom gör huden mjuk och len. Doftar friskt av mint.

Pris 191 kr

Aloe Propolis Creme är utmärkt för torr hud. Den är både mjukgörande och fuktighets-bevarande och absorberas snabbt av huden.

Den kan användas över hela kroppen, både som hand- och fotkräm och som dag- och nattkräm. Passar även känslig hud. Pris: 254 kr

Aloe Vera Gelly. Plantan själv – i en tub. Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly absorberas snabbt av huden, den lugnar, vårdar och bevarar fuktigheten.

Pris: 191 kr 

Aloe Lips. Håll leendet i form i alla väder! Kombinationen av Aloe vera, jojobaolja och bivax gör dina läppar mjuka och lena och skyddar dem mot väder och vind. Kan också användas på nagelband och vid klåda av insektsstick, till exempel. Pris: 45 kr

Deodorant. Skonsam och effektiv deo som håller dig fräsch länge. Kladdar inte, och har en mild doft som passar både honom och henne. Den har en mild doft och ger inga fläckar på kläderna. Innehåller inte aluminiumklorid. Pris: 92 kr

bottom of page